PRODUKTER

BUTIKEN

2018-06-09
BUTIKEN HAR UPPHÖRT
men vi ses här på E-HANDELN!

Det är oväntat för alla men hälsan
har bestämt vägen.

Håll utskick efter nyheter på vår
webshop då vi öppnar i augusti igen.
Nu flyttar vi lagret och har semester.

Trevlig sommar och på återseende!

 

 

KONTAKT

ChicDog.se
Box 7064
19207 Sollentuna


Support E-handel:
Vi har stängt fram till augusti.
Då vi inte har stängt:
Vi nås säkrast och alltid på mejl.
Mejla gärna frågor och beskrivnngar
så återkommer vi så fort vi kan
till:Shop(at)ChicDog.se

Tel: 08-68 44 22 00 helgfria vardagar.
Om vi inte kan svara, mejla gärna istället.
(OBS inte prata in på telsvararen den är inte pålitlig, tack)


Hundtrim:
Mera information under rubriken Hundfrisör/Trim


Följ gärna våra nyheter på Facebook och se hundratals bilder tagna på hundar i butiken samt kundernas egna inskickade bilder.

INSTAGRAM - Tag and follow us
@ChicDog.se #hundmodehuset

ChicDog.se   »   Personuppgifts- och integritetspolicy


Det är viktigt för oss att skydda din personliga integritet och säkra en korrekt hantering av dina personuppgifter.
Syftet med den här texten är att du ska förstå vad vi gör med dina personuppgifter och vilka rättigheter du har. Enligt svensk och europeisk dataskyddslagstiftning är det vår skyldighet att informera om detta.


 Ansvarig för hantering av dina personuppgifter och dataskydd

ChicDog.se, org.nr. 5568641-7371 är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och ansvarar för dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.


 Samtycke

Genom att du utför ett köp och godkänt villkoren på vår hemsida ger du ditt samtycke till att vi använder den informationen för att utföra köpet.
Det personuppgifter vi har om dig är de du har angivit vid köptillfället dvs med ditt samtycke. Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.


 Var lagrar vi dina uppgifter?

De uppgifter som vi samlar in från dig lagras inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EEA).


 Vem har tillgång till dina uppgifter?

Dina uppgifter delas inte inom ChicDog.se annat än vid hantering av Dina ordrar.
Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredje part, förutom i situationer då detta är ett krav som följer av en lagstadgad skyldighet eller för att fullfölja våra åtagande mot dig som kund.
Se mer information under stycket ”Vilka uppgifter delas och med vilket syfte”.


 Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?

Betalleverantörer, systemleverantörer och ekonomiprogram
Vid genomförande av köp, delas information med våra externa affärssystem- och betalleverantörer. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer samt personnummer samt varor. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet, hantera fakturor och lager. De betaltjänster vi använder oss av är: Kort och Klarna.

Fraktbolag
För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal måste vi dela med specifik information med fraktbolaget. Det som delas med fraktbolaget är förnamn, efternamn samt adressuppgifter för leverans samt eventuellt E-postadress och/eller mobilnummer för avisering. Det huvudsakliga fraktbolaget vi samarbetar med är DHL Freight. I vissa fall kan vi även samarbeta med andra fraktbolag.

Nyhetsbrev
Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information om nyheter och erbjudanden.


 Vilka är dina rättigheter?

Rätt till tillgång
Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Du kan kontakta oss för att få tillgång till informationen. Vi kommer att vilja säkerställa din identitet. Vi besvarar dina önskemål utan onödigt dröjsmål och inom en månad. I det fall vi inte kan uppfylla dina önskemål kommer vi att meddela dig detta och ange varför.

Rätt till rättelse
Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig. Om du har ett konto hos ChicDog.se kan du redigera dina personuppgifter på sidorna för ditt konto då du är inloggad.

Rätt till radering:
Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering i t.ex följande situationer:
*du har ett pågående ärende med kundservice
*du har en pågående order som ännu inte har skickats eller delvis har skickats
*du har en obetald skuld hos ChicDog.se, oberoende av betalningsmetod
*du misstänks för att ha eller har missbrukat våra tjänster under de senaste fyra åren
*din skuld har sålts vidare till tredje part under de senaste tre åren eller ett år för avlidna kunder
*din kreditansökan har avslagits inom de senaste tre månaderna
*om du har gjort inköp sparar vi dina personuppgifter i anslutning till transaktionen i bokföringssyfte enligt bokföringslagen då vi måste uppfylla vissa rättsliga förpliktelser.

Rätt att neka till direktmarknadsföring:
Du har rätt att neka till direktmarknadsföring. Du kan välja att lägga till eller ta bort möjligheten till att få nyhetsbrev i din kundprofil då du är inloggad.

Rätt att framföra klagan hos en tillsynsmyndighet:
Om du anser att ChicDog.se behandlar dina personuppgifter på ett oriktigt sätt kan du kontakta oss. Du har också rätt att lämna in klagomål till en tillsynsmyndighet.


 Hur kan du utöva dina rättigheter?

Vi tar dataskydd på mycket stort allvar och därför kan du som kund alltid kontakta oss på shops(at)chicdog.se för att framföra dina förfrågningar rörande dina rättigheter som anges ovan.


 Ändringar till de Allmänna Villkoren samt Personuppgifts- och integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order på webbplatsen.


 Cookies

Enligt lag om elektronisk information ska besökare på en webbplats i integritetssyfte få information om att cookies används. En cookie är en textfil som skickas från en webbplats och lagras lokalt i besökarens webbläsare medan den besöker en webbplats. När besökaren besöker samma webbplats igen så kan data som är sparad i cookien hämtas upp och uppdatera webbplatsen om besökarens tidigare aktiviteter så som t.ex att varor du har valt att lägga i varukorgen finns kvar till ditt nästa besök.
I din webbläsares inställningar kan du ställa in vilka cookies som ska tillåtas, blockeras eller raderas.
På bl.a. denna externa sida kan du läsa mera om Cookies: All about Cookies.

 Tvist och lagval

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr
Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.
Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.


 Kontakta oss

Har du frågor eller vill lämna synpunkter på policyn och våra sekretessrutiner, kontakta oss på: shop(at)chicdog.se eller ring 08-68442200

 

 

<< Tillbaka till KASSAN 

<< Tillbaka till föregående sidan

 

right